DEFENSEM CATALUNYA, MALGRAT TOT... VOTEM!

 

votem1

Abans de res, Visca Vic!

Hi ha molts motius per quedar-se a casa el 14-F, molts motius per deixar de costat un sistema antidemocràtic com és l’espanyol, en el qual jutges espanyols interessats ens imposen la data de les eleccions i posen en perill les nostres vides, on surten escollits candidats que després no poden exercir el seu càrrec, on els missatges dels votants no són interpretats pels polítics i els seus partits que continuen fent el mateix sense evolució ni revolució, i que semblen viure en un altre món diferent del meu.

Però malgrat la por al virus, malgrat les moltes conseqüències socials i econòmiques negatives i devastadores de la pandèmia, malgrat l’alt desencant davant les baralles i els tripijocs entre partits independentistes, malgrat la frustració per la incapacitat d’aquests per fer aliances fortes per portar a terme els objectius comuns, malgrat la manca evident de lideratge, malgrat tot i tots, aniré a votar.

votem2Defensem Catalunya, malgrat tot... votem!. Fem-ho! Catalunya només ens té a nosaltres, només te a la seva gent i no li fallarem. Tenim en contra moltes coses, els poders polítics, mediàtics i judicials, tenim en contra tota la força d’un Estado que vol que desapareixem com a nació, tenim quasi sempre en contra a espanyols enganyats i adoctrinats que no ens entenen ni ens volen entendre, que no accepten els nostres drets fonamentals, que ataquen la nostra llibertat com a poble, i ens insulten gratuïtament.

En aquestes eleccions, no votaré amb la consciència del que faran amb el meu vot el nostre encàrrec, però votaré per impedir que el president de la Generalitat sigui membre d’un partit que ha recolzat el 155 a Catalunya, d’un partit que dóna suport a la patètica monarquia corrupte, d’un partit que governa un estat que permet l’existència i el creixement de l’extrema dreta amb tot el que sabem que significa, d’un partit que compra mitjans de comunicació impedint la informació veraç als seus ciutadans, d’un partit que permet que els jutges fatxes siguin els amos del guirigall amb total impunitat, d’un partit que permet que hi hagi presos polítics al seu territori i que ho nega, d’un partit que porta a l’estat espanyol a fer el ridícul internacionalment.

votem3España líder en pandèmia, líder en judicialització, líder en sentències dels tribunals europeus en contra dels estatals, líder en trepitjar drets humans, líder en mitjans de comunicació no independents, líder en donar menys ajudes a ciutadans i empreses per les conseqüències econòmiques de la Covid, líder en corrupció, líder en empresonar a rapers i titellaires, líder en components feixistes a les forces armades, líder en desnonaments, líder en incomplir els pressupostos, líder en atur, líder en repressió, líder en màsters falsificats, líder en abusos de poder, líder en portes giratòries, líder en tràfic d’influències, líder en manca de democràcia. Algú en té cap dubte del meu vot?

Siguem valents, siguem coherents i votem. Malgrat tot, INDEPENDÈNCIA!.

Feu bondat i cuideu-vos molt!

Xavier Mas i Casanova

Economista Col·legiat núm. 9493
Professor/Consultor ADE – UOC Universitat Oberta de Catalunya