fairyland

FAIRYLAND

Benvinguts a Fairyland: el lloc imaginari on tot és possible, un món de fantasia creat a mida i de forma exclusiva per a vosaltres, però no per les vostres il·lusions i somnis positius sinó per contrarrestar els vostres més lúgubres i desagradables temors, els vostres prejudicis i racisme ancestral.

A Fairyland us diuen que el setembre del 2017 es respirava violència als carrers catalans, una kale borroka insostenible que va derivar en els fets tumultuaris del dia 20 davant la Conselleria d’Economia, on les forces d’ordre i seguretat de l’estat i els funcionaris que intentaven fer la seva feina, van témer per la seva integritat, alguns fins i tot van haver de saltar pels terrats. Però la realitat és que no va haver-hi ferits, ni detencions, ni destrosses al mobiliari urbà i els funcionaris van sortir pel seu propi peu. Cotxes oficials devastats diuen a Fairyland, però la realitat és que només hem vist cotxes plens d’adhesius i moltes fotos de periodistes pujats a aquests cotxes, i potser abonyegant-los, amb l’objectiu de prendre la millor foto i fer el millor vídeo.

A Fairyland us relaten que l’1 d’octubre, no va haver-hi càrregues policials, al contrari, us diuen que va existir proporcionalitat, que desenes de policies i guàrdia civils van ser ferits per la turba i massa de gent adoctrinada, plena d’odi i embogida. Però la realitat és que no hi ha cap hospitalització, ni cap informe de baixa, ni cap imatge que provi atacs a les forces de seguretat, el que hi ha, són centenars d’informes mèdics i hospitalaris certificant els ferits civils, i centenars d’imatges que proven i testimonien que qui aplicava la violència de forma desproporcionada eren els policies estatals, abusant de ciutadans amb les mans aixecades. La realitat és que els policies armats van atonyinar a pares de família, iaios, iaies i joves que van sortir a votar.

A Fairyland us expliquen que els condemnats, (ai perdó!, els processats) van liderar una rebel·lió organitzada i que per això mereixen estar 20 anys o més a la presó. Us diran que no són presos polítics, us explicaran amb alta dosi de dramatisme, com els acusats van radicalitzar i aixecar en “armes” a fanàtics, que van utilitzar miserables estratègies domèstiques de guerrilla, com la trampa del Fairy. No dubteu que a Fairyland, la premsa corroborarà amb tota la solemnitat aquestes teories conspiratòries d’escamots preparats i especialitzats amb aquesta perillosa arma, i fins i tot es realitzaran debats “tècnics” sobre la nocivitat del detergent. Però la realitat és que el Fairy és un magnífic desengreixant, que com màxim serveix per fer bombolles i prou. La resta és, com diu el nom de Fairy traduït, un tema de fades.

A Fairyland us vendran que les empreses van fugir d’una Catalunya que s’enfonsava pel cataclisme socioeconòmic del moment. La realitat és que el nivell d’inversió estrangera ha pujat, les exportacions han pujat, i les empreses van marxar forçades per la pressió feta des de l’estat i la monarquia del “A por ellos” VI.

A Fairyland afirmen contundentment que un senyor altament menyspreable i molt dolent de cognom impronunciable, segur que fet a propòsit, tal com Puigdemont, és un pròfug, un perillós fugat de la justícia, i us ho creieu. Però la realitat és que en Carles es passeja per Europa, totalment lliure, donant conferències cada vegada més multitudinàries, on molta gent vol conèixer la realitat del que passa i va passar.

A Fairyland us diuen que el Tribunal Suprem és la justícia. La realitat és que no ho és, és una farsa, un fake ideat per prevaricadors amb toga negra, inventors de ridículs relats amb l’únic objectiu de fer el mal i preservar la unificació antidemocràtica de poders.

A Fairyland defensen que votar en el referèndum català va ser el pitjor dels delictes, una infame rebel·lió. Ara, ciutadans, només cal que penseu i decidiu si voleu seguir vivint en el món paral·lel de Fairyland.

 

Xavier Mas i Casanova

Economista Col·legiat núm. 9493
Professor/Consultor ADE – UOC Universitat Oberta de Catalunya