LA PRESÓ DEL RAPER

 

hasel1

Gràcies, Pablo per ser coherent amb la llibertat d’expressió, gràcies per la teva valentia a dir i mantenir la teva veritat en un país on manca sovint aquesta virtut, gràcies per la teva lluita constant.

Enaltiment del terrorisme amb agreujant de reincidència, i injúries a la corona, a les forces i cossos de seguretat, i a les institucions de l’estat, són els motius que dicta la sentència de l’Audiencia Nacional per valorar, determinar, sentenciar i condemnar amb pena de presó, de manera injusta i repressiva com sempre, els tuits i les cançons del raper.

Quin és el seu mal? Reproduïm alguns del 2014,

"Orgulloso de quienes respondieron a las agresiones de la policía" / “Ahora van de lloricas los antidisturbios cuando han golpeado y torturado siempre a miles y miles de personas, han desahuciado a porrazos, etc.” / “La policía asesina a 15 inmigrantes y son santitos. El pueblo se defiende de su brutalidad y somos "violentos terroristas, chusma, etc" / “¿Guardia Civil torturando o disparando a inmigrantes? Democracia ¿Chistes sobre fascistas? Apología al terrorismo”

Injuries als cossos de seguretat o veritats com a temples?.... tots hem vist com actuen aquests bèsties, no? Res a dir. Seguim amb els del 2015,

“El mafioso del Borbón de fiesta con la monarquía saudí, entre quienes financian el ISIS queda todo” / “Constancia en la lucha hasta que un día el desahuciado sea Felipe de Borbón con toda su familia de parásitos enemigos del pueblo” / “El mafioso de mierda del rey dando lecciones desde un palacio, millonario a costa de la miseria ajena. Marca España.” / “Lo más asqueroso de la monarquía es que millonarios por la miseria ajena, finjan preocuparse por el pueblo” / “Miles de ancianos pasando frío y sin un techo seguro mientras monarcas dan lecciones desde palacios” / “Llaman banda criminal a grafiteros y no a la monarquía. Menudo estado demencial”

hasel2Dir les coses com són no és injuriar, ni cap delicte. La manca de dignitat i la mala fama de la monarquia espanyola ve donada dels seus actes, no de que cap raper, poeta o cronista digui les coses clares. Continuem amb el 2016,

“El mierda de P. Iglesias de risitas en la Zarzuela sin reprocharle al Borbón las atrocidades de las que son responsables” / “Por más millones que inviertan en manipulación, por más que sean "intocables", la monarquía pasará a la historia como los parásitos que son” / “Por culpa de Arabia Saudí los niños en Yemen sufren así. Cosas de los amigos demócratas de los mafiosos Borbones” / “Policías que con Franco encarcelaban y que ahora encarcelan como jueces de la Audiencia Nazi-onal" / “Joseba Arregi asesinado por la policía torturándolo” / “Dicen escorias policías: "velamos por tu seguridad", mientras pagados por ti te vienen a desahuciar” / “Ada Colau no le llamará criminal al Rey por vender armas a Arabia Saudí o vivir a todo lujo a costa de la miseria, criminaliza la huelga” / “La policía siembra racismo y recoge rabia ¿A quien le sorprende?” / “La policía trata con racismo a los inmigrantes y cuando reciben una hostia en respuesta, se hacen las víctimas. El cuento de siempre” / “Cuando la policía utilice sus armas contra los opresores y no contra los oprimidos, empieza a contarnos que son aliados” / “Ningún Guardia Civil pagó por los 16 inmigrantes asesinados a balazos de goma. Ahora llama democracia a esto” / “Un año más con la mafiosa y medieval monarquía insultando a la inteligencia y a la divinidad con dinero público. Parece mentira”.

I per això ha sigut condemnat. Per denunciar els abusos de qui els comet, per denunciar les malifetes dels paràsits vividors del règim, per denunciar la violència dels violents concentrats en altes dosis en els cossos i forces de seguretat nazi-onal, per denunciar la manipulació de qui manipula, per denunciar les connivències d’alguns: Iglesias, Colau, Carmena, Gobierno Progresista de España amb la monarquia i les “castes” de poder, amb els jutges que són qui estan realment governant de forma maliciosa i impune l’estat espanyol.

La presó del raper. La presó del poble. Pablo Hasel no és un cap de turc, és un cas més de la nova fase que ens volen imposar des de l’estat. Abans, els presos polítics, eren persones que practicaven la lluita armada, ara són persones pacífiques, com hem vist a Catalunya i a la resta d’Espanya adoctrinada no s’han assabentat, cantants, tuitaires, titellaires, periodistes, articulistes que l’estat ens vol controlar i condicionar-nos, controlant i condicionant els mitjans i les xarxes socials que utilitzem.

Les lleis a Espanya estan fetes i s’interpreten en benefici dels que manen, en benefici d’uns quants que per mantenir els seus privilegis reprimeixen, sotmeten, amenacen i castiguen als altres. Ens expliquen i argumenten que estan fetes en el nostre benefici, per protegir-nos, per la nostra seguretat. Ens enganyen, és mentida. Són, es fan o s’apliquen per restringir els nostres drets i les nostres llibertats.

hasel3Genial Pablo. Felicitacions per negar-te a entrar a la presó i com dius, t’hagin de venir a segrestar. Felicitacions per haver publicat un videoclip dirigit a Felip VI el dia que havies d’ingressar a la presó. La teva detenció probablement serà després de les eleccions d’avui, de forma dirigida i manipulada, no sigui desperti a la gent de la seva anestèsia general i perjudiqui a l’Illa. Felipe Borbón no es mereix res, és un paràsit d’estat, un mindungui com a persona, no ha fet cap mèrit ni fo farà, no es mereix ni cinc segons de la teva dedicació, però aplaudeixo el teu compromís contra la reaccionària facció feixista que representa i per la qual la seva infame família va ser restaurada com a monarquia.

Pensem en Pablo Hasel quan anem avui a votar. Al votar, pensem amb la nefasta gestió de la pandèmia. Votem, pensant amb qui naturalitza i deixa naturalitzar l’extrema dreta o a qui fomenta l’odi. Votem, pensant amb qui s’anuncia que s’abaixarà el sou i després se’l puja quan ningú mira a l’ajuntament de Barcelona.


Pensem, pensem, quan votem, pensem.

Feu bondat i cuideu-vos molt!

 

Xavier Mas i Casanova

Economista Col·legiat núm. 9493
Professor/Consultor ADE – UOC Universitat Oberta de Catalunya