stormtroopers1

L’ATAC DELS CLONS...A CATALUNYA

En el segon episodi de la saga de Star Wars, “l’atac dels clons”, corren temps tenebrosos per a la República que continua assetjada per nombrosos perills i sumida en el caos, del que ni tan sols els cavallers Jedi són capaços de mantenir l’ordre i la pau a la galàxia.

En aquest episodi apareixen per primera vegada els clons, com a soldats principals de l’exèrcit de la República i del seu canceller Suprem, amb l’objectiu de mantenir l’ordre democràtic a la galàxia. Equipats amb una característica armadura metàl·lica de color blanc que els cobreix completament, estan alterats genèticament per ser dòcils i obeir ordres sense qüestionar-les, cosa que aprofita el seu canceller Suprem per donar l’ordre d’executar i exterminar als cavallers Jedi, i poder instaurar la dictadura. Els clons, convertits en Stormtroopers passen d’estar des del servei a la democràcia al servei de la dictadura d’estat, com a forces repressores de l’Imperi galàctic.

L’Imperi galàctic i l’atac dels clons malauradament no són cap ficció, a Catalunya l’Imperi viu i perviu. El seu poder letal es vol carregar d’arrel els nostres drets fonamentals i llibertats, la nostra llengua i cultura, el nostre sistema educatiu, la nostra economia per via de l’ofegament i liquidació d’infraestructures, les nostres lleis socials, energètiques i mediambientals. L’atac dels clons...a Catalunya, fa temps que ha començat. Els jutges, les forces de seguretat i els mitjans de comunicació són els seus Stormtroopers, la força policial i militar, la força jurídica i la força mediàtica són la maquinària d’estat al servei i conveniència de l’Imperi més fosc i antidemocràtic de la galàxia.

Les recents detencions arbitràries i injustificades, entre elles als batlles de Verges i Celrà, són accions molt greus, són accions fetes contra ciutadans pel que pensen i no pel que fan, sense cap tipus d’ordre judicial són una mostra més de l’empobriment democràtic de l’estat espanyol, convertit en Imperi del Mal. Una mostra més de les desenes i desenes de mostres, de les centenes i centenes de mostres, dels milers i milers d’exemples que componen un ampli univers de barbaritats mafioses d’un Estat decrèpit, dictatorial abominable, corrupte, miserable i inhumà.

L’aplicació il·legal del 155, l’empresonament il·legal dels presos, l’atac continuat a la llibertat d’expressió, ja sigui tuiters, rapers o titellaires són una part del resultat de l’estratègia general del poder espanyol que busca perseguir i destruir a l’enèmic fent un relat, normalment inventat, i presentar-ho com persones que no mereixen la confiança ni el respecte dels ciutadans espanyols. Aquest desconeixen la realitat però s’ho creuen, al ser bombardejats per mitjans de comunicació que col·laboren a augmentar la mentirà i l’odi, i acaben cridant allò del “a por ellos” com a expressió guerrera contra el que creuen és l’enemic però realment és l’aliat, ja que són els únics que estan lluitant contra l’Imperi. stormtroopers2

En l’àmbit només espanyol, el Ministeri d’Interior de l’Imperi galàctic ha reconegut que la seva pròpia policia, llavors dirigida per l’antic ministre Fernández Díaz, el cap de Marcelo, va muntar una operació utilitzant fons públics reservats per robar a Bárcenas i segrestar a la seva família si calia, amb la finalitat de destruir proves i impedir que la documentació de la qual ell disposava, arribés al tribunal que investigava la trama Gürtel. Polítics o mafiosos?

Mafiosos sens dubte. Els mateixos stormtroopers que fabricaven acusacions falses i, per cert, molt cutres contra dirigents catalanistes. Mafiosos disfressats de policia patriòtica quan només són sicaris a sou que formen part d’una policia política i repressora, típica i tòpica dels règims dictatorials i autoritaris més vulgars, típica i tòpica de les clavegueres dels estats que es coneixen com a “repúbliques (en aquest cas, monarquies) bananeres” i que utilitzen el poder polític, la complicitat periodística i els recursos públics al servei dels seus interessos partidistes contra qui pensa diferent, i en aquest millor, contra la Resistència, contra els catalans de demòcrates, contra els catalans de bé.

Que la força ens acompanyi.

Xavier Mas i Casanova

Economista Col·legiat núm. 9493
Professor/Consultor ADE – UOC Universitat Oberta de Catalunya