M’IMPORTA UN “RAVE”

 

Bon Any a tothom!

rave1

M’importa un “rave” si la decisió d’actuar i evitar la rave de Llinars és de Salut o d’Interior. Això és un tecnicisme, és cosa vostra, del Govern català. M’importa un rave qui ho ha d’evitar, m’importa un pebrot qui és qui els ha d’identificar, m’importa un comí qui els ha de detenir, m’importa un cogombre qui sigui que hagi d’actuar, però feu-ho!!!, colla de negligents!

Nosaltres sacrificant les trobades familiars i d’amics, nosaltres passant Nadal i Cap d’Any confinats i fotuts a casa per responsabilitat, mentre haig de sentir que aquest grapat de drogoaddictes i de paràsits socials atempten contra la salut pública, la salut de tots, la salut dels nostres avis, la salut dels vulnerables i dels nostres éssers estimats, posant-los en risc.

M’ofèn molt especialment veure com aquesta escòria grupal pretén presentar una farra excessiva i perillosa per a la resta dels ciutadans com un acte de rebel·lia contra el sistema quan el que és realment és un pur acte d’egoïsme individual.

rave2Quin coi de rebel·lia és anar sense mascareta!!???. Quin coi d’antisistema és no preservar ni el més mínim la distància amb els altres. Qui nassos es pensen que són!, convertint-se en armes virals propagadores de la mort. Qui cony es creu ser aquell simulacre de pseudo-Cleopatra hortera dels pits a l’aire, que potser vol emular la Llibertat guiant al poble d’Eugène Delacroix?, doncs NO noia!, simplement ets una addicta, una deixalla humana carregada de drogues i d'alcohol fins a les celles, com tots els qui eren a Llinars.

Desgraciats! Energúmens! Mal parits!... I ja posats, Gonorrea! (pels que heu vist Narcos). No només us jugueu la vostra vida, que, vist el que he vist, considero que no té cap valor per a la resta de societat, també jugueu amb la vida de tots els altres, a ritme de música house, o trance o com nassos vulgueu anomenar aquell mantra de soroll "hipnòtico-sectari" que us converteix en zombies empastillats i atiborrats de drogaïnes.

I, per què a aquesta gent(ussa) no els han aïllat? Per què no els han posat en quarantena? Per què no els han deixat dins i han acordonat la zona? Per què s’han limitat a anotar el nom i prou? I vaig més enllà: quin dret tenen aquesta gent(ussa) a emprar recursos públics si són infectats en la rave de Llinars? És el seu dret? No! No! I no!. Ells es passen pel forro la salut i els drets dels altres, ells ens posen en perill, no respecten res de res, només que per passar-s'ho bé una estona, per cert, quina pena haver de passar-ho bé en una nau infectada de rates i haver de fer-ho de forma artificial prenent tota mena de substàncies estupefaents. Quina pena! I quin fàstic!

rave3

També m’ofèn l’actuació dels Mossos i del Govern. Costa molt entendre-ho, no es pot. La imatge de passivitat contrasta amb els missatges oficials que s’adrecen a la ciutadania. És una manca de respecte per les restriccions aplicades als ciutadans del carrer, una manca de respecte pels propietaris de bars i restaurants, una manca de respecte pel lleure nocturn i altres sectors que han arruïnat, una manca de respecte absolut pels milers d’autònoms i empresaris de negocis que han hagut de tancar o tancaran en els dies vinents, una manca de respecte per a tothom qui ha perdut la feina directament o indirectament per la pandèmia, una manca de respecte per a metges, infermeres i resta de personal sanitari que posarà la seva vida i la de les seves famílies en risc per atendre ben aviat aquests “cafres” o els centenars de contagiats per a ells, i una inmensa ofensa per tots qui han perdut familiars i amics en aquesta epidèmia.

No és fàcil gestionar una situació complicada, però aquesta no es pot gestionar amb la negligència i la ineptitud d’aquests polítics mediocres. Plegueu! i que vingui gent preparada, compromesa més enllà d’escalfar i conservar una poltrona, gent que ens vulgui protegir i que vulgui donar respostes eficients als ciutadans.

No volem gent(ussa) que ens vulgui manar, ni gent(ussa) que ens vulgui robar. Volem gent que mani per gestionar el millor per a tots.

Feu bondat i cuideu-vos molt!

 

Xavier Mas i Casanova

Economista Col·legiat núm. 9493
Professor/Consultor ADE – UOC Universitat Oberta de Catalunya