bruselasAnem cap a Brussel·les! Som-hi!
Wake up Europe! Desperta Europa!
Anem per denunciar la manca de respecte als drets fonamentals de les persones dins de l’estat espanyol.
Wake up Europe! A Espanya no hi ha justícia!
Wake up Europe! A Espanya no hi ha democràcia!
Wake up Europe! A Espanya no hi ha llibertat!
A Espanya no hi ha justícia. I per què? Si estan acusats de sedició, l’Audiència Nacional no els pot jutjar, han de ser els tribunals ordinaris, ja que es tracta d’un delicte contra l’ordre públic i l’alt tribunal no en té competències. Van argumentar, que era un delicte contra la forma de govern, però aquesta rúbrica va ser suprimida amb la reforma del 1995. Simplement no es pot aplicar l’objectiu sinó només el delicte en si. No hi ha justícia doncs, perquè s’ha donat competències a jutges que no són competents, s’ha triat un tribunal “fet a mida” per condemnar.
A Espanya no hi ha justícia. I per què? S’han inventat un nou codi penal. Els delictes han de complir totes i cadascuna de les característiques i elements per ser considerats com a tal. La rebel·lió i la sedició, per ser-ho han de comportar aixecament públic i violent, i aquesta violència ha de ser física, no pas moral, i molt menys virtual com sembla que ho és la interpretació judicial aplicada.
A Espanya no hi ha democràcia. I per què? No hi ha separació de poders. El poder executiu i el judicial són la mateixa cosa, o almenys el segon està supeditat al primer. L’executiu prohibeix el vot, prohibeix el lliure debat polític embolcallat amb sentències fetes a mida, el ciutadà es troba en situació d’indefensió, sense possibilitat de reclamar els drets que li han sigut arrabassats, perquè qui hauria de ser el garant s’ha erigit amb jutge i part.
A Espanya no hi ha democràcia. I per què? La democràcia és molt més que dipositar una papereta cada 4 anys. Com va dir Abraham Lincoln, la democràcia és el govern del poble, per al poble i pel poble. La intervenció, l’adoctrinament i la por, condicionen en tot moment als seus habitants que viuen en una espècie d’abducció que els fa pensar que les coses són com no són, que no els deixa tenir pensament propi pensant que altres no el tenen. Quan les persones no pensen per sí mateixes sinó que pensen el que altres volen, el vot no és democràtic, és dirigit.
A Espanya no hi ha llibertat. I per què? Hi ha presos polítics, gent tancada per tenir un pensament diferent, simplement per ser demòcrates. S’utilitza la repressió, les detencions arbitràries, l’ús excessiu de la força per part de la policia espanyola que utilitza armes prohibides contra indefensos ciutadans, la manca de garanties que tenim per demanar i exigir que es respectin els nostres drets.
A Espanya no hi ha llibertat. I per què? Per què s’aplica la Llei, una Llei interpretada a mida, per sobre del Dret, per sobre del sentit comú, per sobre de la llibertat de les persones. El Dret ens fa lliures, la Llei quan va en contra del Dret ens esclavitza.
Pas de justice!
Pas de démocratie!
Pas de liberté!
I per això...Anem cap a Brussel·les! La ciutat del Atomium, paraula que ve del grec i significa “no divisible”. No ens dividirem, persistiré. Wake up Europa! Ens veiem a Brussel·les, seré el que porta l’estelada!

Xavier Mas Casanova
Economista Col·legiat núm. 9493
Professor/Consultor ADE – UOC Universitat Oberta de Catalunya